Z

Zelfde dag levering

Z

Verzekerde verzending

Z

Spoedtransport

Home » Koeriersdienst

Koeriersdienst

Voor een koeriersdienst die uw pakketten zeer snel op de plaats van bestemming brengt bent u bij A-One aan het juiste adres. Wij zijn dé spoedkoerier die over de hele wereld levert. Binnen Nederland is het zelfs mogelijk dezelfde dag nog uw pakket te bezorgen. Internationale opdrachten worden per luchtvracht vervoerd nadat onze koerier bij u het pakket heeft opgehaald en naar het vliegveld heeft gebracht. Het is zelfs mogelijk binnen een half uur een van onze koeriers in te schakelen!

Een koeriersdienst die kwaliteit, snelheid en een lage prijs combineert

A-One levert kwaliteit af. Wij zijn aangesloten bij TLN, dé vereniging in Nederland op het gebied van logistiek en transport. Wij leveren service en zijn zeer kwaliteitsgericht. Onderweg houden wij ons aan de regels en leveren binnen zeer korte tijd uw pakket bij de klant af. Als koeriersdienst hebben wij een uitstekende planningafdeling die ervoor zorgt dat er te allen tijde een koerier beschikbaar is met wagen of motor. Uw pakket komt veilig aan op de plaats van bestemming door onze professionaliteit. Wij garanderen dit en bieden op iedere verzending een gratis verzekering aan. A-One handelt de volgende verzoeken af:

  • Volgende dag levering
  • Spoedlevering
  • Luchtvracht
  • Zelfde dag levering

Uw pakket de volgende dag of dezelfde dag afgeleverd?

Onze koeriersdienst levert snel en doeltreffend uw pakket bij de klant af. Binnen Nederland kunnen wij zowel binnen 24 uur als dezelfde dag nog leveren. Als u voor 11:00 een aanvraag doet is het pakket binnen 6 uur op de plaats van bestemming!

Neem contact op maak gebruik van de snelle koeriersdienst A-One!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wilt u meer weten? Bekijkt u dan de volgende pagina's: