Z

Zelfde dag levering

Z

Verzekerde verzending

Z

Spoedtransport

Home » Koeltransport

Koeltransport

A-One is gespecialiseerd in koeltransport van pakketten van verschillende grootten. In onze koelbus is plaats voor twee pallets. Wij bieden diverse diensten aan. Voor een spoedlevering, zelfde dag levering, volgende dag levering, koeltransport en luchtvracht bieden wij altijd de juiste oplossing. Uw zending is bij ons in vertrouwde handen. Uw pakket wordt gekoeld vervoerd en wordt standaard verzekerd. Zo weet u ook zeker dat uw goederen veilig vervoerd worden. U kunt ons 24/7 inschakelen. Eén simpel telefoontje is al voldoende om een opdracht te plaatsen. Voor elke vorm van koeltransport schakelt u de hulp in van A-One! Boek direct één van onze diensten!

Koeltransport op maat

Bij A-One bieden wij koeltransport op maat. Wij vervoeren diverse grootte pakketten door het hele land; van Hilversum tot Eindhoven en zelfs internationaal. Met ons wagenpark in Nieuwegein, in Utrecht, bieden wij diverse diensten aan. Wij beschikken over ervaren en professionele koeriers en maken een kundige planning. Hierdoor leveren wij pakketten snel op locatie. Wij vervoeren zowel nationaal als internationaal. A-One is ISO-gecertificeerd en draagt het C-bedrijfslabel. Wij hanteren gunstige tarieven, waardoor onze diensten voor koeltransport voor iedereen betaalbaar zijn en blijven.

Boek meteen

Boek meteen bij A-One voor koeltransport op maat! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via 030 280 23 08. U vindt al het internationale vervoer onder één dak!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wilt u meer weten? Bekijkt u dan de volgende pagina's: