Z

Zelfde dag levering

Z

Verzekerde verzending

Z

Spoedtransport

Koeltransport

A-One is gespecialiseerd in koeltransport van pakketten van verschillende grootten. In onze koelbus is plaats voor twee pallets. Uw zending wordt gekoeld vervoerd en wordt standaard verzekerd. Zo weet u ook zeker dat uw goederen veilig vervoerd worden. U kunt ons 24/7 inschakelen. Één simpel telefoontje is al voldoende om een opdracht te plaatsen. Voor elke vorm van koeltransport schakelt u de hulp in van A-One! Wij bieden diverse diensten aan. Voor een spoedlevering, zelfde dag levering, volgende dag levering, koeltransport en luchtvracht bieden wij altijd de juiste oplossing. Uw zending is bij ons in vertrouwde handen. Boek direct één van onze diensten!

Koeltransport op maat

Bij A-One bieden wij koeltransport op maat. Wij vervoeren een diversiteit aan pakketten. Met ons wagenpark bieden wij diverse diensten aan. Wij beschikken over ervaren en professionele koeriers en maken een kundige planning. Hierdoor leveren wij pakketten snel op locatie. Wij vervoeren zowel nationaal als internationaal en A-One Spoedkoeriers is ISO gecertificeerd. Wij hanteren gunstige tarieven, waardoor onze diensten voor koeltransport voor iedereen betaalbaar zijn en blijven.

Boek meteen

Boek meteen bij A-One voor koeltransport op maat! Heeft u nog vragen? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden! U vindt al het internationale vervoer onder één dak!

Koeltransport laten verzorgen? Boek direct of neem contact op!

  • Velden met een * zijn verplicht