Z

Zelfde dag levering

Z

Verzekerde verzending

Z

Spoedtransport

Home » Internationaal transport

Internationaal transport

A-One Spoedkoeriers is uw betrouwbare transporteur voor uw internationaal transport op maat! Wij vervoeren uw goederen ook internationaal via transport. Of u nu een envelop naar de overkant van de straat wilt brengen of een grote pallet met een kunstwerk naar de andere kant van de wereld wilt vervoeren, wij zijn uw betrouwbare partner. Wij beschikken over een groot wagenpark en bieden verscheidene diensten aan: van een spoedlevering tot aan koeltransport en luchtvracht. Kortom, wij zijn een veelzijdig transporteerbedrijf.

Wij verzorgen uw internationaal transport

Wij bieden telkens weer maatwerk. Wij stemmen onze diensten af op uw wensen. U schakelt ons onder andere in voor de volgende diensten:

Met een groot wagenpark kunnen wij een diversiteit aan opdrachten aannemen voor klanten uit vele verschillende branches. U kunt ons 24/7 inschakelen voor internationaal transport. Wij bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding in de branche, waardoor u altijd waar voor uw geld krijgt. Bovendien vindt u bij ons alles onder één dak!

Kies voor ons internationaal transport met een groot wagenpark

Ons uitgebreide wagenpark omvat motoren, bestelbussen en vrachtwagens. Voor de kleine nationale zendingen gebruikt ons transportbedrijf de motor, die zeer flexibel is en gemakkelijk snel ter plaatse komt. Bij grotere zendingen zetten we onze bestelbussen of vrachtwagens in. Daarbij is het mogelijk om de zending volledig per bestelbus of vrachtwagen te laten verzenden. Voor een nog snellere levering is het ook mogelijk om de pakketten naar het vliegveld te laten brengen, waarna ze als luchtvracht verder worden vervoerd.

Schakel onze professionals in!

Schakel ons direct in voor zowel nationaal als internationaal transport! Bij ons bedrijf in (onder andere) Nieuwegein, in Utrecht, weet u zeker dat uw pakket wordt vervoerd door een ervaren en kundige transporteur. Daarnaast is uw zending standaard verzekerd en krijgt u bij ons transportbedrijf altijd persoonlijke aandacht. Vragen? Neem dan contact op met ons! Heeft u een spoedverzoek? Bel dan snel naar 030 280 23 08. Binnen 30 minuten staat er een koerier voor uw deur die uw nationale zending of internationaal transport verzorgt.

  • Velden met een * zijn verplicht

Wilt u meer weten? Bekijkt u dan de volgende pagina's:

A-One Spoedkoeriers