Z

Zelfde dag levering

Z

Verzekerde verzending

Z

Spoedtransport

Home » Spoedkoerier

Spoedkoerier

A-One is uw spoedkoerier! Wij leveren altijd en overal. Onze spoedkoeriers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking. Een telefoontje is genoeg om uw opdracht bij ons te plaatsen. Wij halen uw bestelling binnen 30 minuten bij u op en leveren deze af op de door u gewenste locatie. Of het nu gaat om een levering om de hoek of het afleveren van een pakket aan de andere kant van de wereld: wij zijn uw partner.

Spoedkoerier: geheel volgens uw wensen en voorkeuren

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark. Onze spoedkoerier heeft daarmee voor elk type transport het juiste transportmiddel voor handen. Hierbij kunt u denken aan bussen, bestelwagens en vrachtwagens. Uw bestelling wordt direct opgehaald en afgeleverd bij uw klant, waar dan ook in Europa. Zodra wij uw pakket in ontvangst nemen is deze standaard verzekerd. Wel zo prettig.

Meer informatie en contact

Daarnaast beschikken we over een C-bedrijfslabel, waarmee wij als spoedkoerier garant staan voor klimaatneutrale kilometers. Heeft u bepaalde wensen en voorkeuren als het gaat om transport? Geef het aan ons door. Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal. Hier spelen wij dan ook graag zo optimaal mogelijk op in. Plaats vandaag nog uw opdracht!

Sneltransport Nieuwegein: plaats direct uw opdracht. Bel naar 030 280 23 08.

  • Velden met een * zijn verplicht

Wilt u meer weten? Bekijkt u dan de volgende pagina's: