Z

Zelfde dag levering

Z

Verzekerde verzending

Z

Spoedtransport

Home ยป Same day delivery

Same day delivery

Same day delivery, ofwel zelfde dag levering, laat u over aan uw transportspecialist A-One Spoedkoeriers. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor spoedlevering en (internationale) transport. Uitgebreide service, maatwerk en snelle zelfde dag levering: kiest u voor onze dienstverlening, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Of het nu gaat om het bezorgen van een pakketje binnen Nederland of het transporteren van een grote lading naar de andere kant van de wereld. Wij leveren als snel koerier alles altijd op tijd af bij de ontvanger. Yes we can!

24 uur per dag tot uw beschikking voor same day delivery van uw spoedlevering

Gaat het om een same day delivery, dan staan onze spoedkoeriers 24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw beschikking. U kunt snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen: een telefoontje is genoeg. Vervolgens wordt uw pakket binnen een half uur bij u opgehaald door onze spoedkoerier voor zelfde dag levering. Vanaf het moment dat wij uw pakketje bij u ophalen, is deze verzekerd. Wel zo prettig. Bovendien hanteren wij scherpe tarieven en krijgt u mede door samenwerking met ervaren koeriers en kundige planning altijd waar voor u geld. Onze spoedkoerier heeft simpelweg de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt.

Onze spoedkoerier werkt geheel volgens uw wensen en voorkeuren

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark waarmee we same day delivery, ofwel zelfde dag levering kunnen garanderen. Onze spoedkoerier heeft voor elk type transport het juiste transportmiddel voor handen voor een snelle levering. Ons uitgebreide wagenpark bestaat onder andere uit bussen, bestelwagens en vrachtwagens. Ook beschikken we over motoren waarmee we kleine zendingen snel naar de plaats van bestemming kunnen brengen. Uw spoedlevering wordt direct opgehaald door onze koerier en snel afgeleverd bij uw klant, waar dan ook in Europa. Met onze same day delivery bent u er zeker van dat uw levering dezelfde dag nog zijn bestemming bereikt.

Meer informatie en contact

Wij volgen de technologische ontwikkelingen nauwgezet om zo snel en energieneutraal mogelijk uw spoedlevering op de plaats van bestemming te brengen. Wij streven er als spoedkoerier naar dat we garant kunnen staan voor CO2-neutrale kilometers. Heeft u bepaalde wensen en voorkeuren als het gaat om het transport van uw spoedlevering, bijvoorbeeld als het gaat om koeltransport? Geef het aan ons door. Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal. Hier spelen wij dan ook graag zo optimaal mogelijk op in. Plaats vandaag nog uw opdracht voor een same day delivery door te bellen naar 030 280 23 08. Dan komt uw levering dezelfde dag nog aan op de bestemming!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wilt u meer weten? Bekijkt u dan de volgende pagina's: