Z

Zelfde dag levering

Z

Verzekerde verzending

Z

Spoedtransport

Koerier tln

A-One maakt gebruik van spoed en is als spoed koerier aangesloten bij de branchevereniging TLN. Dit is dé vereniging voor transport en logistiek binnen Nederland. Bij ons bent u dus verzekerd van veiligheid en kwaliteit. Daarbij werken wij met scherpe tarieven waardoor u nooit teveel betaalt. U kunt bij ons terecht voor zowel nationaal als internationaal spoedtransport. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Koerier organisatie aangesloten bij TLN

Wij zijn een betrouwbare zakenpartner op het gebied van verzending en bezorging. Wij leveren met spoed zonder de veiligheid uit het oog te verliezen ons medewerkers hebben kennis en kunde van de Europese regelgeving. Ons planningteam houdt rekening met alle afspraken en zorgen dat er altijd een koerier en vervoersmiddel beschikbaar voor u is. Om onze betrouwbaarheid te garanderen zijn wij aangesloten voor de vereniging voor logistiek en transport. Onze koerier wordt gecontroleerd door TLN.

Diensten van A-One

Als betrouwbare TLN koerier bieden wij veel handige diensten. U verzendt een pakketje met spoed via ons. Wij kunnen de volgende dag leveren maar ook dezelfde dag is mogelijk. Daarnaast bieden wij een spoedservice waarbij de koerier binnen 30 minuten uw pakket heeft opgehaald en door gaat naar een uw klant in Europa. Ook voor bezorging naar verre landen schakelt u A-One in. Via luchtvracht is uw pakket binnen aanzienlijke tijd op de plaats van bestemming.

Neem contact op als u gebruik wilt maken van onze koerier die volgens TLN normen werkt!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wilt u meer weten? Bekijkt u dan de volgende pagina's: