Z

Zelfde dag levering

Z

Verzekerde verzending

Z

Spoedtransport

Home ยป Overnight koerier

Overnight koerier

Snelle levering, uw pakket standaard verzekerd en uw wensen centraal: besteed uw transportopdracht uit aan een overnight koerier van A-One. Of het nu gaat om het bezorgen van een pakket aan de overkant van de straat of het afleveren van een pakket aan de andere kant van de wereld, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. Betreft uw verzending spoed? Onze spoedkoeriers staan 24/7 tot uw beschikking!

Onze overnight koerier draagt graag bij aan het succes van uw onderneming

Met een goed uitgerust wagenpark kunnen wij elk type transport moeiteloos voor u verzorgen. Wij bieden onze klanten veel persoonlijke aandacht en service en leveren indien gewenst maatwerk om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Laat onze overnight koerier bijdragen aan het succes van uw onderneming! Daarnaast kunt u bij ons een keuze maken uit diverse diensten waaronder:

  • Zelfde dag levering
  • Luchtvracht
  • Volgende dag levering
  • Spoedlevering

Daarnaast kunt u onder andere ook op ons rekenen voor sneltransport en medisch transport.

Alles onder één dak

Alles wat u nodig heeft voor uw (internationale) vervoer vindt u bij ons koeriersbedrijf onder één dak! Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of direct een opdracht plaatsen voor een overnight koerier? Neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst! U bereikt ons wanneer u belt naar 030 280 23 08.

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Wilt u meer weten? Bekijkt u dan de volgende pagina's: