Z

Zelfde dag levering

Z

Verzekerde verzending

Z

Spoedtransport

Home ยป Medisch transport

Medisch transport

Heeft u een transporteur nodig die medisch transport verzorgt en uw levering snel op de plaats van bestemming brengt? Dan bent u bij A-One Spoedkoeriers aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid aan om de goederen dezelfde dag nog op de plaats van bestemming te brengen. Dit kan een plaats in Nederland zijn, maar wij verzorgen ook transporten in de rest van Europa.

Snel medisch transport door heel Nederland en daarbuiten

Ongeacht vanuit welke plaats u medisch transport wilt laten verzorgen, onze transporteur staat binnen een half uur bij u voor de deur. Zo bent u ervan verzekerd dat uw zending op tijd op de plaats van bestemming komt. Wij staan, naast Nieuwegein in Utrecht, onder andere voor u klaar in de volgende plaatsen:

Daarnaast kunt u uiteraard ook in de rest van Nederland en ver daarbuiten op ons rekenen. Onze dienstverlening is uitgebreid en omvat naast same day delivery ook de mogelijkheid tot luchtvracht en koeltransport. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw zending zo snel mogelijk de bestemming bereikt en daarbij hanteren we ook nog eens gunstige tarieven.

Maak gebruik van onze diensten

Wilt u meer weten van onze diensten, zoals onder andere medisch transport? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 280 23 08. Onze kundige planners zorgen ervoor dat er altijd een koerier beschikbaar is die binnen een half uur uw levering op komt halen. Daarnaast zijn uw goederen ook nog eens verzekerd wanneer ze door ons verzonden worden. Uw medisch transport komt dus snel en veilig op de plaats van bestemming aan.

  • Velden met een * zijn verplicht

Wilt u meer weten? Bekijkt u dan de volgende pagina's:

A-One Spoedkoeriers