Z

Zelfde dag levering

Z

Verzekerde verzending

Z

Spoedtransport

Home » Koeriersbedrijf

Koeriersbedrijf

A-One is hét koeriersbedrijf dat u inschakelt als u een pakket met spoed van A naar B wilt verzenden. Wij zijn ervaren in spoedleveringen en staan 24/7 voor u en uw klant klaar. Maak gebruik van onze diensten en ervaar de professionaliteit en kwaliteit die wij te bieden hebben. U kunt bij ons terecht voor zowel nationaal als internationaal spoedtransport.

Een koeriersbedrijf met passie voor het vak

U als klant staat bij ons op nummer één. Wij denken dan ook eerst aan uw behoeften als u een bestelling plaatst. Speciaal voor u hebben wij het gemakkelijk gemaakt om ons koeriersbedrijf in te schakelen. Zo hoeft u maar te bellen en wij regelen een koerier voor u. Wij leveren verschillende diensten om uit te kiezen:

  • Volgende dag levering
  • Luchtvracht
  • Zelfde dag levering
  • Spoedlevering

Bij een spoedlevering staat de koerier binnen een half uur bij u op de stoep om vervolgens direct door te gaan om het pakket af te leveren. Daarnaast is dit ook mogelijk voor internationale vragen. De koerier brengt uw pakket direct door naar het vliegveld waarvandaan het als luchtvracht verder wordt vervoerd.

Groot wagenpark

Als u ons koeriersbedrijf inschakelt maakt u gebruik van uiteenlopende mogelijkheden. Ons wagenpark is groot en kan verschillende pakketten vervoeren. U treft bij ons motoren maar ook vrachtwagens aan. Niets is teveel voor ons koeriersbedrijf!

Bent u op zoek naar een professioneel koeriersbedrijf die snel levert? Neem nu contact op!  • Velden met een * zijn verplicht

Wilt u meer weten? Bekijkt u dan de volgende pagina's: