Z

Zelfde dag levering

Z

Verzekerde verzending

Z

Spoedtransport

Home ยป Koerier Veenendaal

Koerier Veenendaal

Bent u op zoek naar een snelle koerier die vanuit Veenendaal overal ter wereld kan leveren? Schakel dan A-One in. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw pakket van A naar B te brengen. De grootte maakt voor ons geen verschil, want wij hebben een uitgebreid wagenpark met zowel vrachtwagens als bestelbussen en motoren. Als extra dienst bieden wij een quick pick-up waarbij de koerier binnen een half uur bij u op de stoep staat.

Een betrouwbare koerier in Veenendaal

Als uw bedrijf in Veenendaal is gevestigd en met spoed een pakket naar een andere locatie buiten uw bereik gebracht moet worden, dan bent u bij ons voor een snelle koerier aan het juiste adres. Onze spoedkoeriers leveren binnen zeer korte tijd uw pakket af. In Nederland is dat al mogelijk binnen 6 uur tijd als u ons voor 11.00 uur belt. Daarnaast leveren wij binnen Nederland in 24 uur. Als u gebruikmaakt van de quick pick-up staat er een koerier binnen 30 minuten bij u klaar om het pakket mee te nemen. Wilt u iets verzenden naar het buitenland? Ook dat is mogelijk. De quick pick-up is geldig voor alle bestemmingen binnen Europa. Daarnaast kunnen wij uw pakket per luchtvracht verschepen naar verre bestemmingen.

Schakel ons in!

Wilt u via ons een zending versturen vanuit Veenendaal naar bijvoorbeeld Culemborg of Woerden? Of wilt u ons inschakelen voor internationaal transport? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318 54 16 88. Vervolgens komt onze koerier de zending bij u in Veenendaal ophalen en wordt deze zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming gebracht.

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Wilt u meer weten? Bekijkt u dan de volgende pagina's: