Z

Zelfde dag levering

Z

Verzekerde verzending

Z

Spoedtransport

Koerier Gouda

A-One heeft een koerier die uw pakket zeer snel vanuit Gouda op de plaats van bestemming brengt. Als u gebruik maakt van onze diensten zult u daar zeker geen spijt van krijgen. Wij hanteren scherpe prijzen en u kunt bij ons rekenen op kwaliteit. Of u nu een envelop van Gouda in Equador wilt afleveren of een groot pakket wilt verzenden binnen Europa, bij ons bent u aan het juiste adres.

Een goede en snelle koerier in Gouda vinden

Door onze deskundige planners verloopt het afleverproces spoedig en zijn wij altijd beschikbaar als u ons nodig heeft. Omdat wij locaties door heel het land hebben kunnen wij snel een onderdeel naar bijvoorbeeld een klant in Gouda laten brengen door onze koerier. Wij maken gebruik van motoren, bestelbussen in verschillende formaten en zelfs vrachtwagens om een snelle levering te garanderen. Wij werken met hoge standaarden waarvan eenvoud er één van is. Een telefoontje is voldoende om de verzending in gang te zetten daarbij is uw pakket standaard verzekerd. Daarbij zijn wij flexibel en spelen graag in op uw wensen. Vindt u het milieu belangrijk? Wij ook. Daarom rijden wij alleen met C-klasse vervoersmiddelen.

Diensten van A-One

Wij leveren uiteenlopende diensten die u helpen een pakket van A naar B te verzenden. Binnen Nederland kunt u gebruik maken van de volgende dag levering service. Uw pakket wordt dan voor 18:00 afgeleverd. Wij hebben ook een dezelfde dag levering. U pleegt een telefoontje en binnen 30 minuten staat onze koerier bij u in bijvoorbeeld Gouda voor de deur. Als u voor 11:00 boekt is het pakket binnen 6 uur op de plaats van bestemming.

Bent u op zoek naar een snelle koerier in Gouda? Neem contact op!

  • Velden met een * zijn verplicht