Z

Zelfde dag levering

Z

Verzekerde verzending

Z

Spoedtransport

Koerier Ede

Heeft u een pakket dat met spoed van Ede naar de plaats van bestemming gebracht moet worden, A-One maakt het mogelijk. Wij bieden oplossingen als u snel een levering wilt realiseren. Met onze bestelbussen en motoren halen wij het snel bij u op en kunnen het pakket zelfs in een kort tijdsbestek van 6 uur binnen Nederland afleveren.

Een snelle koerier in Ede

Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden als u een pakket wilt verzenden. Het maakt niet uit wat de inhoud is, bij ons bent u verzekerd van een veilige reis. Doordat wij locaties door heel Nederland hebben is het mogelijk binnen 24 uur te leveren. Heeft u dus een aanvraag voor de volgende werkdag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, onze koerier komt naar bijvoorbeeld Ede en reist direct door naar bijvoorbeeld Amsterdam. Uw zending is de volgende dag voor 18:00 uur op de plaats van bestemming. Het is zelfs mogelijk een levering op dezelfde dag te garanderen. In heel Nederland halen wij binnen 30 minuten het pakket op en brengen het binnen 6 uur naar uw klant.

Internationaal

Per luchtvracht leveren wij overal ter wereld pakketten groot en klein. Of u nu een pakket vanuit Ede door onze koerier naar Bangkok wilt versturen. Wij maken het mogelijk! Binnen Europa kunt u gebruik maken van de spoedlevering. Onze koerier is dan binnen 30 minuten in bijvoorbeeld Ede en gaat direct door naar een plaats in Europa zoals Parijs.

Bent u op zoek naar een snelle koerier in Ede? Neem contact op!

  • Velden met een * zijn verplicht